Socker i min skål

Vad tror ni om detta?

Erica Jong har satt ihop en bok där balla kvinns snackar sex (t ex Eve Ensler). Verkar ju ballt alltså, det är ju oerhört mysigt att läsa privata tankar om sex, och alla har olika vinklar på sexet. Men, som recensenten i Bust skrev så är det ju lite märkligt att Erica Jong uttryckt att det varit svårt för henne att hitta kvinnor som vill skriva om sex. Det borde ju finnas en outsinlig uppsjö av villiga (!) skribenter. Resultatet blev, enligt recensenten, ett gäng straighta kvinnor, där nästan alla kommer från New York. Ingen världsomvälvande mångfald precis, men kanske smarrigt ändå?

Annonser

3 thoughts on “Socker i min skål

  1. Utan att ha läst något annat om boken än detta blogginlägg så får jag lite rysningar av titeln Real women talk about real sex. Vad är en riktig kvinna? Vad är riktigt sex? Finns det falska kvinnor, eller låtsaskvinnor också? Och falskt sex och låtsas-sex?
    Det kanske finns en bra förklaring till detta, men spontant så studsar jag lite över ordvalet.

    • Bra observation, för det är ju verkligen paradoxen… i att försöka göra något ”normalt” och ”verkligt”, för vad utesluter man då. Ska nu bli ännu mer intressanta att läsa.

  2. Erica Jong | fitt for fight

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s