Penis v/s Breast – where the fuck is the vagina?

Idag gick jag och min partner in på Presstop, och vad skådar våra ögon… eller vad skådade INTE våra ögon?

Finnes

The big Penisbook 3D och The big book of Breasts 3D

Saknas

The big Vaginabook 3D (!)

Det här är ju inget nytt, att kukar mäts med just bröst som sexuellt organ. Bröst v/s kuk. Om nu denna Penisbook skall finnas så ska väl den rättmätiga motståndaren vara Vaginabook, kuk och fitta är ju något för alla oavsett sexuell preferens. Se även allt annat kodat i denna 3D uppgörelse, rosa bakgrund v/s blå bakgrund. Retuscherad till lämpligt överdriven storlek samt förpackat i ett möjligen kaukasiskt fodral. Skåda normer i dess esse. Jag har ännu inte vågar kollat inuti, men rädsla för att förstöra min vecka.

Nåja, önskar er därute att göra en fittbok i 3D med lite normperspektiv, jag skulle köpa till mig och min partner. Och medan ni håller på kan ni göra en kukbok i 3D också, skulle köpa den till oss också. Både kuk och fitta, så vill vi ha det (ibland bara den ena eller den andra). Brösten kan skippas, ingen av oss är intresserad av dem.

Annonser

3 thoughts on “Penis v/s Breast – where the fuck is the vagina?

  1. I min vildaste fantasi gissar jag på att en fittbok skulle vara lite too much, fölk vill inte ha sånt snusk rätt upp i ansiktet. Kukar och bröst, går tydligen bättre. (ana sarkasmen som byggts upp). / Erica

    • Sedär ja, den fanns på riktigt! (dock kvarstår min kritik om porträtteringen om vithet/kvinnligt/manligt). Och ja, synd att den inte fanns på presstop, jag kanske ska ringa och fråga varför de inte tagit in den – eller i bästa fall kanske den var slutsåld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s