Musiktips behövs för att säga hejdå till gubbslemmet

Hjälp! Har skapat en playlist med namnet ”Hejdå gubbslem” (är så sjukt trött på gubbväldet, orkar inte längre med det typ) och behöver tips på bra peppiga låtar som får en att vilja sparka gubbslemmet i röven ännu mer. Tack!

Annonser

14 thoughts on “Musiktips behövs för att säga hejdå till gubbslemmet

 1. Suck, hur tror du/ni att ni ska få respekt från det andra könet om man drar alla över en kam å skriver ett sådant här inlägg. Vafan! Jag vill se fler män på denna sida, de både behöver lära sig mer om fittan och kan säkert en hel del om den som vi kvinnor inte vet!
  Ja, det finns idioter, men dra inte alla över en kam snälla!

  • hej Suck!

   Vi trängtar inte efter respekt från just det andra könet. Med ”det andra” gissar jag att du menar män. Jag ser inget högre syfte i att ha just manliga läsare än i att ha läsare. Vi skriver för de som delar en fitt-fascination med oss, oavsett kön. Enligt facebook har vi en del killkompisar, så bloggen har uppenbarligen väckt intresse även hos män. Det är ju kul. Vi tar gärna emot inlägg från de som vill skriva.

   Ps. För oss fungerar inte gubbslem som en synonym till män.

   /Linda

   • Eftersom ni tydligen censurerade bort mitt förra svar, svarar jag igen lite kort, vad har detta inlägg överhuvut taget med fitt-bloggen att göra!?!

   • Inlägget har att göra med fitta för mig. Jag ville ha fittiga låtar, låtar som ger mig kraft och styrka, som får mig att känna att könsmaktsstrukturerna går att förändra. För mig är det fittigt, en annan person kan ha en annan definition men jag har min. I övrigt håller jag med Linda, gubbslem har aldrig och kommer aldrig att betyda varje individ som ser sig som en man för mig. Det kan förstås också vara olika. /Johanna

 2. Free Kitten (med Kim Gordon från Sonic Youth) har gjort en låt som heter ”Harvest Spoon”, en parodi på Neil Youngs Harvest Moon. Punkig låt och asrolig text. The Vaselines har gjort en låt (som svänger som fan) som heter ”You think you’re a man but you’re only a boy”, tyvärr lite jobbigt det här med ”man/boy” men… L7 har gjort sjukt mycket bra låtar, en heter ”Slide”, Lunachicks (tex ”Shit finger dick”), Bitch Alert ”Kill you boy”. Alltså jag rekommenderar starkt att undersöka Riot Grrrl arkivet!

 3. Peaches är asgrym! Och PJ Harveys låt ”Who the fuck?” kan om man vill tolkas som ett långfinger åt gubbslemmet, den är peppande i varje fall!

 4. Kill your boyfriend med Candysuck. Tror dessutom att det är Marit Bergman som sjunger, bara en sån sak=) These boots are made for walking med Nancy Sinatra. One night stand med The Pipettes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s