Fuckin powerfull vagina

Alltså lyckan över Ligga med P3s Matildas sjukt snygga video! Älska! (Såklart inspirerad av den här) Jävlar vad det ska tränas nu! Mitt venusberg kommer vara en oemotståndlig mountain top att bestiga.

 

Annonser

7 thoughts on “Fuckin powerfull vagina

 1. När killar gör barnsliga eller korkade grejer med kuken så brukar andra killar heja på och tycka att det är kul. T ex ”Elefanten”, ”Helikoptern” osv… Ni vet, det där grabbiga ”Ja, fan, Henke drog ju fram den och gjorde elefanten på förra festen! Fan vad vi garvade!”
  När tjejer gör samma typ av stolligheter med fittan så verkar det mer som att de istället förlöjligas av andra tjejer, som i Matildas video t ex. Jag tyckte hela filmen signalerade att hon tyckte ryskan var urlöjlig som höll på med det där.
  Är det så, eller är det bara lätt att uppfatta Matilda felaktigt? Och om det är så, är inte det en företeelse som återigen säger att det killar gör är bra och det tjejer gör är dåligt? (Vilket absolut inte är min åsikt, men hela patriarkatets makt bygger ju på det.)
  Jag tyckte ryskan var kul och underhållande jag, även om det blev lite tjatigt efter ett tag… 🙂

 2. Hej Pär!
  Jag tyckte också ryskan var kul och underhållande. Men håll med om att det är absurt att lyfta vikter med sitt kön? Hade det varit en kille hade jag med allra största säkerhet parodierat honom också. Det var mest trams, inte så mycket politik. Inte alls faktiskt.
  Ha det gött, prova lyfta nåt med kuken!

 3. Emelie,i den andra länken säger hon att de inte märkte något förens hennes mor tog henne till doktorn i början av puberterten (minns inte vilken ålder hon sa i filmen) men är det inte sjukt konstigt att ingen märkt nått innan? tittade alla bort en stund när hon föddes?
  Har ligger helt klart en hund begraven!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s