Ligga med P3:s fittslickarskola

Fantastiska Robert på Ligga med P3 har satt ihop en härlig och skön fittslickarskola! Roligaste och bästa citatet: Att slicka renrakat är som att dricka julmust utan kolsyra Word på det! Men alla har ju olika smaker och preferenser såklart =)

Så luta er tillbaka och låt er inspireras, eller varför inte slicka er partner till extas medan ni lyssnar!

Annonser

3 thoughts on “Ligga med P3:s fittslickarskola

  • Robert säger ”våga vägra porridealet” och jag upplever att han uttrycker en preferens som går emot fittnormer. Uppfriskande tycker jag som vill att både rakat och vildvuxet ska vara helt okej. /Emma för fff

 1. Jag lyssnar på alla ”Ligga med P3”-avsnitt, så jag har hört fittslickarskolan. Väldigt bra tips.
  Jag har märkt att vissa tjejer behöver få mer tid på sig att nå orgasm än andra, så om du vill ge någon en skön stund, tänk på att ha tålamod och var beredd på att avsluta vad du börjat, för annars kan hon bli väldigt frustrerad. Jag brukar ha som ”tumregel” att låta tjejen komma så många gånger hon vill och alltid (försiktigt) erbjuda mer 😛
  Är det någon som gillar när man slickar och suger på klitoris samtidigt som man blir knullad med fingrar eller leksak tills du är jättenära att komma, men där ”givaren” håller dig nära länge utan att låta dig komma, för att sedan köra fullt ös så att du får en superorgasm (kanske fontän-ish)?
  Älskar fittor. Raka om ni vill. Tycker inte att man måste följa något ideal, oavsett vart man har snappat upp det. Personligen älskar jag rakat/trimmat, men blir aldrig avtänd av skattjakt i djungeln. Ha det bra allihop!
  Slicka mer fitta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s