Platser kvar till Fittan i fokus 2

Vill du lära dig mer om fittan? Bor du i Stockholm?
Har du två timmar över nu på måndag kväll?

Vulvagruppen inom RFSU Stockholm drar igång studiecirkeln Fittan i fokus 2 nu på måndag 19 september kl 18.30. Det finns plats för några deltagare till. Anmäl dig på vulvagruppen@gmail.com.

Fittan i fokus söker fler deltagare – vill du bli en av dem?
Inom vulvagruppen finns studiecirkeln Fittan i fokus. Varje studiecirkel är en sluten grupp, och innehållet i studiecirkeln utformas helt av deltagarna i gruppen. Det enda som är gemensamt är att ämnena är kopplade till fittor. Det kan t.ex. handla om anatomi, lust, njutning, smärttillstånd, mens, sexualrådgivning och idéhistoriska perspektiv på kvinnors sexualitet.
 
Syftet med Fittan i fokus är att tillsammans lära sig mer om, diskutera och reflektera. I studiecirklarna går vi på utställningar, teater och läser böcker. Vi pratar också om egna erfarenheter och funderingar och ibland har vi kloka gäster som berättar om sin vulvarelaterade forskning eller annan verksamhet.
 
I nuläget söker Fittan i fokus grupp 2 fler deltagare. Fittan i fokus är öppet för alla som definierar sig som kvinnor. Vill du vara med? Maila till vulvagruppen@gmail.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s