Fittan frågar Bianca Kronlöf / Gruppen

Vi fortsätter peppen på klubb Freshest på kulturhuset på fredag! Nästa fabulösa person i tur för att få svara på Fittans frågar är grymma Bianca Kronlöf. Bianca är en fantastisk illustartör och medlem i Gruppen.

Gruppen är en feministisk teatergrupp och tankesmedja som består av Nina Haber, Bianca Kronlöf och Elin Söderquist, alla nyexamninerade skådespelare från Högskolan för scen och musik, Göteborgs Universitet (före detta Teaterhögskolan). Gruppen använder sig av mycket humor, satir och ironi och arbetar med performanceinspirerade inslag. Gruppen vill underhålla men få sin publik att sätta skrattet i halsen. Senast aktuella med Gruppen gör Fedra.

Vi på fitt for fight blev helt förälskade i Biancas serier. Hennes fantastiska bilder på fittan gör oss varma.  Här är ett litet axplock. Kan rekommendera att kolla in hennes blogg för mer! Och gruppen hur kan en inte älska en grupp coola kvinns som gör galet bra grejer? Missa inte!

Vilket är ditt/ert favoritord för det kvinnliga könsorganet?

fitta och snippa

Är det viktigt att snacka Fitta?

JA!

Berätta om ett härlig eller hemskt fittminne. Eller både och.

Ibland har jag lite för mycket fitta i mitt liv känns det som. I bland är det så mycket så det börjar kännas som rundgång. Och det är inte för att jag ligger runt, nu snackar jag bara om min relation till min egen fitta. En månad hade jag helt fullt upp, låt mig förklara. Jag hade mens, inte så ovanligt. Men av någon anledning fick jag svamp efter. Det är tydligen inte heller ovanligt. Går till apoteket, skaffar allt jag behöver. Canesten, vilken jävla uppfininng! Dagen efter får jag urinvägsinfektion. Det är ju som ett jävla straff från ovan. Drar till vårdcentralen, skaffar allt jag behöver, drar till apoteket (igen) och skaffar allt jag behöver. Tar hela kuren. Två dagar efter kommer skiten tillbaka. Drar till vårdcentralen (igen) skaffar allt jag behöver, drar till apoteket skaffar allt jag behöver (igen). tar hela kuren (igen). tack, nu är det slut. INTE! Bieffekten av den starkare medicinen är…. SVAMP! och nu har det gått en månad…. så nu har jag mens (IGEN). Så jag drar till apoteket (igen) och när jag står där med slava, piller och special bindor och tamponger känner jag att cirkeln är sluten. Jag har aldrig konsumerat så mycket för ett så litet område på/i min kropp. Men jag har en väldigt fin relation till min fitta så vi kom över den här incidenten väldigt snabbt.

Ett litet härligt minne är stora uppblåsbara studsbollar. Såna med handtag som man sitter på och kan hoppa runt med. När jag gick på mellanstadiet hoppade jag runt på en sån hemma hos en kompis. Till min förvåning började jag känna mig kissnödig men det var så konstigt så jag bestämde mig för att det var värt att fortsätta. Ibland måste man ta risker i livet. Sagt och gjort. Efter att bollen gett mig min första orgasm har den här typen av leksaker alltid  stått nära mitt hjärta. Dom borde alltid vara på rea.

Annonser

14 thoughts on “Fittan frågar Bianca Kronlöf / Gruppen

 1. Inte för att låta som att sjuttiotalet ringde, men allvarligt, hetaste tipset i kvinnominne- menskopp! For reals, ett liv utan svamp hägrar.

  • Menskoppen hjälper definitivt delvis till att hålla svampen stången eftersom en slipper täta bindor eller superabsorberande tamponger som irriterar slemhinnor. Men svampen kan ändå få fäste emellanåt, men man minskar dess chans i en luftigare menskoppsmiljö helt klart. Du har väll kollat våra inlägg som sjunger menskoppens lov?

 2. alltså jag måste fråga en sak som inte har med ovanstående inlägg att göra. jag vet att det inte finns något normalt eller onormalt med fittor, och egentligen är det här inget som bekymrar mig eftersom jag har en fantastisk kille som älskar att göra allt för att få mig att komma (på alla möjliga sätt och vis). men till frågan: hur vanligt är det egentligen att tjejer kan komma enbart vaginalt, jag menar utan stimulans av klitoris? jag har aldrig kommit utan ”en hjälpande hand”. i filmer verkar kvinnor dock kunna göra detta på löpande band. förut när jag låg med killar jag inte kände vågade jag inte säga till eller själv hjälpa till med handen för att komma, utan de verkade bara liksom vänta på att jag skulle komma helt plötsligt av massa juckande. så hur vanligt är det egentligen? tack för en jävligt grym blogg!

  • Jag har ingen aning om hur vanligt det är att komma av vaginal stimulering, men jag är en av dem det går för enbart med hjälp av penetration. Det betyder ju inte att klitoris inte är inblandad, eftersom dess nerver och svällkroppar sträcker sig inåt, bakåt och nedåt på en och samma gång. Att kvinnor så ofta i filmer kommer av enbart penetration (av penis då ”såklart”) kan nog vara lite av en manlig önsketanke snarare än en statistiskt rättvisande bild, men jag vet som sagt inte.

   Att g-punkts och a-punktsorgasm däremot skulle vara en myt vill jag å det bestämdaste avfärda, eftersom det är stimulering av dessa punkter som ger mig orgasmer och jag aldrig har lyckats med detta konststycke av enbart klitorisstimulans.

   Jag svarade nog inte riktigt på din fråga här, men kan konstatera att vi är alla olika och orgasmmetoderna likaså. Men att förvänta sig att en kvinna ska komma av ”en massa juckande”, utan att kolla av riktigt ordentligt hur hon vill ha det, är ju bara tråkigt.

  • För att rakt av sno ett citat från nya boken Happy Happy som partiellt svar så ”Och om någon undrar varför inga män medverkar vill vi gärna citera de medie- och tevechefer som på frågan om varför de har så få kvinnliga programledare och profiler svarat att de verkligen försökt men att det tyvärr var så svårt att hitta några som höll kvaliteten.” – men kan tillägga Sara att det kommer att komma män som svarar på Fittan Frågar, men fittiga män är (tyvärr) svårare att hitta är fittiga kvinnor. Har du tips på fittiga män att fråga så maila gärna in det till fittforfight@gmail.com!

   • SJUKT TRÅKIGT att ni bara kör på med ”medie- och tevechefernas” argumentation, späder på ”vi och dom” tänket och helt enkelt säger att det är någon annans fel! Ta ansvar, ge oss nytänkande! Det är en jävligt bra idé, fittfight, men jag börjar mer och mer undra vad det är fittan fightas för egentligen? Jag tycker i alla fall att det vore bra att så många som möjligt skulle kunna/vilja ta del av informationen och frågeställningarna här!
    Dessutom undrar jag vad ni lever i för värld där det är svårt att hitta bra män som gillar fitta och/eller gillar att snacka fitta!?! Haha!!!

  • Kan förtydliga att vi frågar personer som vi ser som förebilder (i en bred mening) som vi sen skapar en fittig twist på, eller som gör något bra för fittan (att ”bara” gilla fitta är ingen förebild i sig självt). Och vi väljer utifrån vilka vi själva kommer på (eller från de tips som mailas in eller önskas på facebook), de personer vi vill fråga (inte utifrån en demokratisk princip över att alla ska komma till tals). Det är ju bara att erkänna, vi är kvinnocentrerade, men absolut inte manshatare eller könsseparatisktiska! / fff

 3. Ska bli spännande att läsa svaren från fittiga män, men för mig är det knappast nödvändigt. Män är med överallt så jag dör inte av att det finns en liten fläck i molnet som de inte befolkar. Och så fort de ska in på kvinnors områden tar de över allt fokus. I en mans mun blir alla ord så skimrande att alla måste oha och ahha hänfört. Men sure, det blir kul att läsa.

  • En liten fråga. Trodde denna sida var uppbyggd på en feministisk ide, om jämställdhet, men uppenbarligen för folk här stor skillnad på kvinnor och män, män är si, kvinnor är så! Om man har den inställningen som du Elin, sätter man sig inte automatiskt i ett underläge?? Borde vi inte lära oss hur fel det blir, som det oftast är nu, när personer med ett visst kön anses vara bättre på en sak än personer med ett annat kön, borde vi inte bara se personer för dem de faktiskt är, oavsett kön!?!

   • Sara: Går inte att svara på ditt inlägg ovanför. Jag ska skriva ett utförligt inlägg om hur jag resonerar kring denna fråga. Måste bara formulera mig först. I övrigt tror jag att vem som helst både kan och vill gå in och läsa på denna sida, så där känner jag mig väldigt icke-orolig. Återkommer.

 4. Tagga ner brudar, för det första så kan man ju inte samla ”feminister” under samma grupp och förvänta sig att de skall kämpa mot samma mål med samma medel. Feministiska kamper kan ju föras på en rad olika håll, sätt, och har gjorts under alla tider. Alla har säkert något bra med sig, och något dåligt. Det som skadar ALL feministisk kamp är när, det som ev. sker ovan, när feminister ställer sig mot feminister utan att lyssna in och värdera varandras kanske olika drag och ha en respektfull (!) diskussion om det!
  Personligen så tycker varken jag eller min partner (man) att texterna riktar sig till varken män eller kvinnor ( utan till människor), och jag ser inte att man utesluter män bara för att man väljer coola qvinns ett tag. Fattar inte varför det ska vara en big deal, de (fff) har ju uttalat sagt att de inte utesluter män för att de är män – så vart kom ”vi” och ”dom” grejjen in egentligen?

 5. Shit Snubbar Say To | fitt for fight

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s