KLUBB FRESHEST

Hopkok av det bästa urbana och nutida med Freshests vänner på ny, queerfeministisk klubb.

Klockan 22.00 står TIRGruppen och Per.Får.Mens-teatern och Sofia Södergård (P*fect) på Studions scen och därefter spelar Apollo,FreshestSofiabulous och Champagne the Creator+Lil KV skivor!

Freshest ger en scen som är en fest som är en utställning som är en klubb. Hiphopfeministerna bjuder in sina vänner som ger dig det vassaste från det urbana dansstockholm och den nutida scenkonsten serverat i en tillåtande miljö.

Freshest, som står bakom bland annat Celebration of Womanhood och SlutWalk Stockholm, är en normkritisk aktör som verkar främst inom den den urbana danskulturen. Freshest vill vara en plattform för inspiration, diskussion och aktion.

_____

 

Bakgrund

I höst kommer Freshest att arrangera tre klubbkvällar på Kulturhusets nya klubb- och konsertsatsning Studion. Klubben kommer att vara uttalat queerfeministisk och bygga på samarbeten mellan olika aktörer som jobbar normkritiskt/feministiskt. Klubb Freshest vill vara ett rum man uppsöker för att samla kraft och får inspiration. Men också för att knyta nya kontakter och starta nya samarbeten.

Vi vill göra den klubb vi själva skulle vilja gå på och vi vill samtidigt ge ett rum/scen/forum för våra grymma vänner (dansare, musiker, designers, konstnärer, tänkare osv osv) att synas och upptäckas på/i. Nätverkandet är en central del av Klubb Freshest och vi kommer att jobba aktivt för nya samarbeten mellan medverkande samt mellan dem och besökarna. Vi vill också stärka redan befintlig gemenskap och att alla inblandade ska hitta energi och inspiration i kvällarna och samarbetet. Vi vill göda kreativiteten i det normkritiska/feministiska arbetet.

_____

 

Korta fakta:

23 september

21 oktober

25 november

 

kl 22-03

20 år

80 kr

Varje klubb börjar med scenframträdanden kl 22. Pågår 30-60 min. Därefter DJs (ca 3/kväll) samt happenings runt om i lokalen.

Plats: Studion, Kulturhuset. Rymmer 600 pers.

Tillgänglighet

Facebook

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s