Ge fittan plats på alla skolor!

Idag, den 28 September, är det kampanjdag, det är rfsu, rfsl, umo, tjejjouren, ur, rfsl ungdom och Sveriges elevråd svea som ställer sig i fronten för alla ungdomars rätt till en bra och likvärdig sex- och samlevnadsundervisning.

Sex och Samlevnadsdagen: tillsammans för bättre sexualundervisning – du kan vara med! 

På hemsidan ovan finns checklistor som varje bra undervisning i detta livsviktiga ämne bör uppfylla, sjukt mycket bra material – allt samlat under en och samma sajt, ungas röster om sexualundervisning – demokratiskt rätt och såå himla intressant m.m.

Påverka, fråga frågor och ställ krav på dina lärare eller rektorer. Kanske jobbar du på en skola som har bristfällig sexualundervisning, eller kanske har du småsyskon som är i skriande behov att att få korrekt och bra kunskaper kring sex och samlevnad!? Gör era röster hörda!

Här kommer ett fitt-test för dig, dina syskon, vänner, partners, föräldrar m.fl – kolla hur det står till med fittanatomin!

 

 

 

 

Annonser

4 thoughts on “Ge fittan plats på alla skolor!

  1. Jag hade ETT FEL. Jag har i ärlighetens namn ALDRIG hört talats om ”skänklar” förut. Trodde det hade ngt med hästar/ridning att göra.

    Oj, nu vart det tvetydligt. HAHAHAHA

    • Ett fel är inte dåligt det inte! Skänklar har för visso alltid funnits som en del av kvinnors könsorgan, och är den största delen av klitoris, men på grund av bristande fittforskning så är det en ”ny” upptäkt. 🙂 Just därför finns det massor att lära. Skänklarna är ju rätt stora och extemt viktiga för klitorisorgasmen. Om du ser längst ner på bloggen, under länkar, så har du 3D Vulva – där kan du se mer ingående hur dessa fina skänklar är inordnade i fiittsystemet! Kul att du gjort testet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s