Här kommer ett fanmail

Hej!

Här kommer ett fanmail och en hälsning  från tre hängivna fittbloggsläsare. Igår hade vi helkväll i fittans tecken. Här kommer lite bilder, som gärna får publiceras för att inspirera fler.

Det blev under kvällen fittor i cernitlera, fittor i kartong med glitter, en massa fittprat och inte minst fittmuffins! Lycka!

Keep up the good work,

Kärlek // Hanna, Carro och Kajsa-Sara

Annonser

2 thoughts on “Här kommer ett fanmail

  1. Hej fff!
    Jag tycker ni är bra. En sak jag ville dela bara. Jag gillar ordet fitta och så men det kan lätt bli pinsamma tystnader av för hög användning. Min scoutgrupp som tycker om att prata intimt har därför infört namnet Natalia på fittan. (Alla Natalior där ute borde bli glada) Bakgrunden är en felhörning av Genitalia, men vi tycker att det funkar väldigt bra.

    • Hej, visst är fitta ett super-ord, men som du säger så kanske det inte passar alla, eller i alla lägen. Det allra viktigaste är ändå att prata fitta, oavsett om man använder snippa, fitta, natalia eller gudrun – skapar en trygg miljö. Men om ordet fitta skapar obekväma reaktioner är väl det i sig ett tecken på att tala om kvinnor/flickors/tjejers/transpersoners sexualitet och ens könorgan så att inget ord känns pinsamt i slutändan! 🙂 Hälsa din grupp heja heja alla Natalior! / fff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s