UR Play: På jakt efter g-punkten. Alla MÅSTE titta.


En viktigare dokumentär än den Kanada-producerade filmen På jakt efter g-punkten är svårt att finna. Den finns här att se på UR Play i flera månader till. Hurra!

Berättaren tar sig an konflikter mellan feminister och porrindustri, mellan Freud och klitorisfantaster, mellan forskare som hävdar att g-punkten är en kulturell konstruktion och andra forskare som gjort sitt levebröd på storsäljare om g-punktens existens. Allt i en fin mix med kvinnor som berättar om sina orgasmer, workshops i ejakulation och g-punktsförstoring hos plastikkirurgen.

Vi får lära oss att stimulering av g-punkten inte alls handlar om bara penetration med penis, utan att ett helt vanligt komsi-komsi-finger är ett ypperligt redskap.

Lärdomen om kvinnors prostata är icke att förglömma. Hur många av er vet att det finns en sån och att koncentrationen av testosteron är stor i g-punktsområdet? Att många kvinnor inte upplever g-punktsorgasmer beror helt enkelt på att vi är olika och klitoris storlek och placering avgör hur känsliga vi är. Tittaren informeras också om att klitorisstorlekar varierar mycket mer än penisstorlekar. Sug på den! Och då pratar vi alltså om hela klitoris med skänklar, skaft och hela härligheten.

Vi får träffa endokrinologen Dr E Jannini som ”upptäckte” klitoris i sin fulla prakt nån gång under 1990-talet (!!!!!). Han forskade på kvinnor som blivit könsstympade (lite obehagliga kolonialvibbar här) och fann att klirotisollonet bara var toppen på ett isberg. Historien landar i att konflikten mellan g-punkten och klitoris inte existerar eftersom det är klitoris som stimuleras oavsett. Att stimulera g-punkten gör att du kommer åt klitorisroten underifrån och voilà; orgasmiska höjder kan uppnås.

Se och se om! Sån här kunskap växer inte på träd.

Annonser

2 thoughts on “UR Play: På jakt efter g-punkten. Alla MÅSTE titta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s