Saurons fitta?

Åh, ännu en fenomenal fittspaning. Och det var väl på tiden att det uppmärksammades lite fitta i självaste Sagan om ringen!!!

”The big vagina in the sky.

Saurons locklösa öga är besynnerligt likt en fitta. Böckerna hittade i ett antikvariat i Lewes, i södra england i ett område passande nog kallat the South Downs… ”
Annonser

3 thoughts on “Saurons fitta?

  1. ÅH gud! jag har tänkt på det här SÅÅÅÅ länge!! För jättemånga år sedan, antagligen när första filmen precis hade släppts, så läste jag en artikel i en av min mammas tidningar – jag tippar att det var Ottar men det kan ha varit något helt annat också – om att hela LOTR-trilogin egentligen bygger på en konflikt mellan JRR Tolkien och hans exfru. Ringen skulle vara deras äktenskapsring (eller vad det nu heter, har glömt) som JRR ville ta tillbaka och sälja tror jag, att det onda Sauron-ögat är en fitta (eh..kolla filmerna…) och att Honmonstret är exet i all sin prakt. Tror de hade mer djupgående analyser på fler områden av historien, men visst är det kul teorier? Vilken gammal pitt han var alltså, den där Tolkien…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s