När ingen rubrik blir riktigt bra

WTF! Hittade bilden av en slump på en rätt oskyldig tonårsblogg som diskuterade rakning av fittan, bilden var inte dennes, men va i h*lv*#t!? Så många fel på en och samma gång. Det här inlägget känns på många sätt som det jobbigaste jag publicerat på bloggen, det ger inte särskilt mycket fittigt hopp om samtiden (inte heller om framtiden), men fortfarande är det viktigt att prata om sådana här fenomen som får min kropp att vilja hoppa ur huden av ren samhällsångest och avsky. Något måste ju sägas även om många ord inte räcker till. Varför. Nej. är det jag hittar. Jag blir ledsen och arg på samma gång, vilket resulterar i en slags obehaglig förlamande känsla. Att avbilda ett barns snippa på kroppen som smälter ihop med kvinnokroppens fitta och sälja det som en ”sexig eller porrig bild” är fel och inte accepterat bara där, och att dessutom det avbildade barnet gråter och greppar tag i ”huden” lägger ännu ett skrämmande lager uppepå denna bild som får mig att må illa. Bilder med medvetet pedofila inslag tänker jag mig är ofta ganska ”grottiga” och estetiskt osnygga (i någon form av generaliserad allmänmening), är detta någon annan form av sjuk bildkonst. Jag blir förvirrad, kanske av min egen naivitet, men av vem och för vem är detta skapat. Förmodligen vill jag inte veta, eller jo, men nej. Detta känns i alla fall bara för mycket!

Annonser

13 thoughts on “När ingen rubrik blir riktigt bra

 1. could it be an extreem critice of shaved vaginas? as in a shaved vagina is like a childs.
  Sorry maybe my swedish is not good enough.
  I agree an extreemly disturbing image.

 2. Det var länge sedan jag såg något så otäckt. Jag bli oerhört illa berörd. Äcklad. Å ena sidan går det se som pedofili-konst, vilket det gör i mina ögon. Eller en kritik mot det faktum att helrakade kvinnor ser ut som små barn. Men det är nog mindre troligt.
  Jag är osäker huruvida barnet skriker eller får en orgasm, vilket som är det vidrigt. Ju mer jag tittar på bilden desto mer vill jag slå ner den människa som skapade denna.
  Men bilden i säg säger en del om hur barns kroppar blir mer och mer sexualiserade och att samhället blir mer och mer tillåtande gentemot detta. Oerhört och fruktansvärt skrämmande. Speciellt när man har flickor i precis den ålder som bilden visar.
  Usch usch usch!

 3. Det här var seriöst det sjukaste jag sett EVER. Är det inte meningen att det ska se ut som ungen greppar i lakan, typ som att det är ungen man man knullar om man har sex med fittinnehavaren.

  HELT sjukt i alla fall. Känner mig lite antastad.

 4. Jag måste givetvis genast skriva in gallerycarre.com i adressfältet för att undersöka var den här bilden kommer ifrån, men i och med att det var porr som dök upp och jag är på jobbet så fick jag hastigt stänga ner sidan igen. Vad jag hann se så var det i alla fall något som utgav sig för att vara mer ”smakfullt”, ni vet svartvitt, artsy, heter erotik och inte porr osv. Blir definitivt tvungen att undersöka saken närmare när jag kommer hem. Jag gissar att det är enbart provokation i form av konst. Men fullständigt vidrigt i vilket fall.

 5. Jag tolkade först bilden som kritik mot rakade fittor, men gallerycarre är en porrsite så tyvärr är den nog inte menad så 😦 Förkastligt!

 6. Jag tror inte heller att det finns särskilt mycket konstnärlig ambition bakom det hela, men dock vill jag påpeka att bilden ifråga är manipulerad; med hjälp av tineye.com kan man finna den här originalbilden som saknar ”kroppsmålningen”: http://serve.imagehyper.com/img.php?id=283360&c=9843e1cde6a87f8492a85dc5083c8667
  Det hela kokar ner till att någon med för mycket fritid stulit en bild och photoshoppat den hemma på kammaren, kanske för att stila med sin förmåga, alternativt ”som en kul grej”, alternativt för att medvetet provocera. Troligen en kombination av alla tre, är min gissning.
  Hur som helst har mangafiguren ingenting med gallerycarre.com att göra.

 7. Jag tror att den som först skapade bilden har tänkt det som en kritik mot rakade fittor.
  Dagens ideal kommer ju närmare och närmare hur barnfittor ser ut. Rakat, det ska vara litet, kvinnor undrar om deras blygdläppar är för stora osv.
  Det var i alla fall det första jag tänkte när jag såg den, inte att; ”det här är en bild som nog upphetsar pedofiler”. Tror inte att min tolkning är naiv på något sätt.
  Jag kan komma på många fler tolkningar av bilden än så. Förfärlig och äcklande bild oavsett syftet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s