Blek fittan för fan (så himla äckligt annars tydligen)!

När en inte vet hur en ska reagera. Mest vill en bara ge upp hoppet om mänskligheten.

/Martin

Annonser

3 thoughts on “Blek fittan för fan (så himla äckligt annars tydligen)!

  1. Lugn dig, reklamen handlade inte ens om att bleka fittan… det är intimrengöring. Fattar inte hur folk kan missuppfatta något så grovt

    • Tyvärr är det inte så enkelt. Produkten härstammar från ett land där hudblekning redan är utbrett, med bland annat deodoranter som sägs bleka armhålorna. Så trots att produkten i sig inte bleker så ger reklamen en känsla av det, för att bli slagkraftig i den kultur där den ska säljas. Det är egentligen bara en annan version på hur man säljer andra produkter, såsom strumpor, med hjälp av bilder på smala, ”perfekta” kvinnor, då det också är ett ideal som eftersträvas. Att strumporna sedan inte gör användaren vare sig smal eller perfekt gör inte reklamen mindre stötande, och har inte heller något med missuppfattning att göra.

  2. JA, en blir ju helt matt! Satt å tittade på svts ”skönhetsbubblan” Jag visste verkligen inte att intimkirurgi var så vanligt. Gud, har jag levt i en bubbla? Hur vanligt är det att kvinnor har komplex över sin fitta? Jag har verkligen aldrig tänkt på hur min fitta ser ut. Levt i en lycklig bubbla kanske?

    Och seriöst, vad är grejen att samhället hatar pedofiler mer än något annat samtidigt som kvinnor skall se ut som små barn? Fattar inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s