Göteborgsfolk – kom och prata fitta på torsdag hos RFSU Göteborg!

Nu på torsdag 24 maj kommer Johanna från fitt for fight att hälsa på hos RFSU Göteborg för att prata fitta, fittaktivism, fitt for fight och studiecirkeln Fittan i fokus. Det är lite som en dröm!*

Alla som som finns i trakterna kring Göteborg bara måste komma! Förhoppningsvis är samtalet på torsdag starten för något större, något fittaktivistiskt sammanhang i Göteborg. Kanske en Fittan i fokus-studiecirkel? Kanske ett nätverk? Kanske något helt helt annat som har fitta i fokus?

Samtalet är öppet för både medlemmar hos RFSU och för nyfikna (som inte är medlemmar), så ta med alla du kan tänka på och kom. Det börjar 18.00 och adressen för det hela är Stora Badhusgatan 6 i Göteborg.

Om du inte kan komma på torsdag men sjukt gärna skulle vilja vara med och starta något fittaktivistiskt i Göteborg får du gärna maila till oss på fittforfight@gmail.com så styr vi upp en träff till i Göteborg.

*fitt for fight goes west från och med i sommar då Johanna kommer att bo i Göteborg ett tag, och redan nu längtar efter att hitta något fittigt att sätta igång med. Hur bra start är inte det här då?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s