Sugen på att studiecirkla?

Denna blogg föddes på sätt och vis ur en studiecirkel i RFSU Stockholms lokaler. Studiecirkeln heter Fittan i fokus och är fortfarande igång. Nu finns det platser till cirkeln Fittan i fokus 2, också belägen i Stockholm. Sugen på att gå med? Den drar igång igen i höst! Då kan en göra följande:

Snacka fitta!

Hur stor är klitoris? Hur ser det ut när en fitta får erektion? Vad innebär vestibulit? Vilken snusklitteratur (om någon) är din kopp te?

I studiecirklarna Fittan i fokus lär vi oss mer om alla tänkbara aspekter av fittor. Det är gruppens medlemmar som bestämmer vad träffarna ska handla om, och det kan vara ämnen som anatomi, lust, njutning, smärttillstånd, mens, eller sexleksaker. Vi går på teater, läser böcker, ser på film, och bjuder in gästföreläsande forskare. Vi har medverkat på Feministiskt forum på ABF, och på Stockholm Pride. Men mest ses vi och pratar och reflekterar över litteratur och egna erfarenheter.

Till hösten drar vi igång igen och nu det finns platser kvar i vår ena studiecirkel; Fittan i fokus 2. Passa på!

Är du sugen på att haka? Kontakta då projektledarna på vulvagruppen@gmail.com
Fittan i fokus är en studiecirkel inom Vulvagruppen, som är en aktivitetsgrupp inom RFSU Stockholm. Här kan du läsa mer!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s