Ovärdigt

Hej fittfrälsta!

Besökte Picasso vs. Duchamp-utställningen på moderna, och fick lite ”tofs-med-hål-i”-vibbar av detta Picassoverk. Ovärdigt återskapad fitta! Jag bara fnös och gick vidare.

LovisaAnnonser

4 thoughts on “Ovärdigt

  1. Den är väl ungefär lika anatomiskt korrekt som alla hans bilder, varför kräva att en konstnär målar det man själv upplever är riktigt?
    Jag tycker att det här är en intressant fitttolkning

  2. absolut, hans grej är väl inte precis att återskapa människokroppen som vi är vana att se den, du har rätt. men min reaktion och inlägget hade väl mer att göra med tidigare FFF-poster om ”tofs med hål i” som beskrivning av fittan och problematiken i det i vår samtid, än hur jag önskar att just picasso skulle återskapat fittan. sedan tycker jag inte att bagelvarianten är en så kul fitttolkning.

  3. Jag håller med dig om att ‘tofs-med-hål’är både vanligt och problematiskt, men jag tyckte det här var en fin kontrast emot det iochmed att han har avbildat fittan som en stående stav med klitoris ollon erekt på toppen. Jag ftänkte att bageln såg mer ut som anus, med slidan som den lilla markeringen lite högre upp.
    vilket fall är det kul med en bild som man kan se på så olika sätt 🙂

  4. haha ja vi ser ju uppenbarligen inte alls samma sak. klitoris huvud tänker jag är fittpersonens, och de två små knopparna mitt på övre delen är nog bröst. vad kul att du såg hela bilden som en fitta, det var ju lite mer spännande än bageln, ja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s