Vad ska vi prata om?

Hej våra fina kära läsare!

Om ni skulle komma och lyssna på oss i fitt for fight, t.ex. på en föreläsning eller så, vad skulle ni vilja att vi berättade om då?

Ryktet säger nämligen att fitt for fight kommer att föreläsa i Malmö och kanske Göteborg snart (vi berättar mer när vi kan såklart!). Vi skulle bli himla glada om ni ville hjälpa oss lite med vad vi ska prata om!

Fitt-peppen
({*}) ({*}) ({*})
/fitt for fight

Annonser

12 thoughts on “Vad ska vi prata om?

  1. Jag vill att ni ska komma till Göteborg och prata om menz och synen på det i olika kulturer och under historien.

  2. Jag skulle vilja att ni pratade om just det här med varför det är viktigt att säga fitta och att prata om fittan. Gärna på den fritidsgården där jag jobbar, även om den inte ligger i Malmö utan i Lund.

  3. Fittsymboler genom tiderna! I olika religioner och kulturer. Vulvasymboler har ju funnits i tusentals år och haft en framträdande roll i en del kulturer. Och gärna om fittsymboler i dagens samhälle!

  4. Hur viktigt det är att våga ryta ifrån! Och hur dam kan ta hjälp av andra damer om dam inte vågar själv! Tillsammans med gittande mot patriarkatet!

  5. Lust och olust, smärtsamt sex, hur en hittar sin sexualitet/sin sexuella självkänsla. Välkomna till Malmö och tack för en superbra blogg!

  6. ååå vad kul att ni ska till malmö =) hur jädra svårt det är att veta vart man ska vända sig för diverse fittproblem när man är äldre än att man får gå på ungdomsmottagningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s