fitt for fight <3 Gothenburg Roller Derby

Älskar du både fitt for fight och Roller Derby? (Eh, jag gör!) Vill du kunna visa din kärlek och samtidigt stödja två superviktiga saker? Då har vi lösningen för dig!

fitt for fight är mycket stolta över att presentera ett samarbete mellan oss och Gothenburg Roller Derby – nämligen vår gemensamma tygpåse:

Ena sidan ser ut såhär:

GBGRD + fffOch andra sidan ser ut såhär:

tygpåse GBGRD

Du som är sugen på denna fantastiska skapelse ska bege dig till 8-mars-festen på Världskulturmuseet i Göteborg – för där kommer dessa att säljas för 120 kr/styck.

På 8 mars-festen finns det också möjlighet att komma och lyssna på detta:

fff 8 marsSamtalet mellan Johanna och Kajsa ifrån fitt for fight kommer att ledas av Gothenburg Roller Derbys egna Final Cunt Down.Vi hoppas på att få träffa många av er som läser bloggen där!

Det går också att prova på Roller Derby, och att hänga med massor av fantastiska feminister på festen. Och det är Amnesty och Ladyfest Göteborg som är huvudarrangörer. Det kommer att bli så fint!

P.S. Vi förstår såklart att alla inte är i Göteborg på 8 mars – mer info om hur du kan beställa tygpåsen via nätet kommer så fort vi har den informationen. Puss.

P.S. igen: Vi vill gärna få tips om era bästa fittiga Roller Derby-namn! Skriv en kommentar eller maila oss på fittforfight@gmail.com

Annonser

3 thoughts on “fitt for fight <3 Gothenburg Roller Derby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s