Ett stort fittväl från oss

Underbara, peppiga, kloka, kärleksfulla, insiktsfulla, listiga, modiga, fantastiska läsare, så här på tvåårsdagen av fittforfights-födelse säger vi tack och hejdå för oss…

När vi startade bloggen för två år sedan kunde vi bara drömma om att den skulle få så många läsare och så mycket uppmärksamhet. Här finns nu samlat 905 inlägg och ca 2400 kommentarer. 583 840 besök har bloggen haft under de här två åren och stadigt runt 500 läsare varje dag. Fast vissa dagar har vi haft långt mer än det. Den 10/2 -12 hade vi 38210 besök. Sjukt mäktigt! Ca 1000 följare har vi haft på Twitter och 1500 på Facebook. Vi har varit med i Feministiskt perspektiv, Ottar, Insikt, Amelia, P3, på olika feministfestivaler, Slut Walk och Pride.

Det har varit skitkul att att göra det här tillsammans med er läsare. Tack för ert fantastiska engagemang!!! Och vi i redaktionen har haft två kanonår tillsammans. Men allting har en ände och nu är det dags för oss att skjuta ut oss själva ur fittforfight och lämna över till en ny peppad redaktion! För det är liksom det bästa, fittforfight försvinner inte! Tvärtom så återuppstår den någon gång i juni i samma, eller kanske ännu grymmare, fittpeppiga anda. Så fortsätt att höra av er, kontaktuppgifterna gäller fortfarande, så tar det nya gänget tag i det i juni.

Men vi,  Johanna, Erica, Lisa, Emma, Linda och Kajsa tackar som redaktionskollektiv allra fittigast för oss. Kärlek och fittkamp från oss till er och varmt välkommen den nya redaktionen (som faktiskt en av oss kommer ingå i…). Vi önskar er och oss allt det bästa!!!

Over and out och håll utkik för nystarten i juni!

16 thoughts on “Ett stort fittväl från oss

  1. Ja, tack för den här tiden! Och underbart att höra att FFF kommer att fortsätta finnas kvar, bara med en ny redaktion. (:

  2. Bra jobbat hörni! Jag håller på med ett projekt på min blogg där unga tjejer får skriva om sexuella upplevelser för att eliminera bilden av dem som sexuellt passiva och undergivna. Om ni vet några tjejer som skulle vara intresserade av att skriva får ni gärna tipsa dem om detta, nu när detta fina forum försvinner!
    Keep the good work up !

  3. TACK för en grymt bra och viktig blogg och lycka till med kommande projekt/livet i allmänhet osv!!

  4. Tusen tack för det viktiga arbete ni gjort med startandet av denna fantastiska blogg! All pepp till er och lycka till med era framtida åtaganden!

  5. Först blev jag alldeles chockad, ingen mer fantastisk fitt-blogg???!!! Det som behövs allt mer. Sen lättad, ah, den kommer att födas på nytt ur sin egen fitta. Underbart! Och vill direkt lämna ett tips, ni kanske redan haft med, men Great Wall of Vagina http://www.greatwallofvagina.co.uk/home Stort TACK för ert fantastiska viktiga arbete. Antar att ni alla gör bra saker även på övrig tid. Och håller med om att i framtiden skulle det vara roligt med en bok. Det kan vara med överskådligt än att bläddra bland alla inlägg. Och säljas skulle den!!!! Lycka till med allas er framtid!

    PS jag har nu min Vagina Art Collection på http://www.gronabarnmorskan.se under fliken ”Konst” ifall nån får vagina-absitens…

  6. Fittan frågar Johanna | fitt for fight

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s