Fittan i vården – slutspurten

Under våren startade vi temat ”Fittan i vården” här på bloggen. Många av er läsare har delat med er av era fittrelaterade vårdupplevelser, till exempel här, här och här. Stort tack till er!

Vi vill nu avsluta vårdtemat för denna gången för att kunna kasta oss in i nya temaäventyr. Men innan vi lägger fittvården på hyllan vill vi efterlysa berättelser om era tankar och erfarenheter. Vi är nu på jakt efter tre typer av berättelser (men tar såklart tacksamt emot andra bidrag också):

  • Erfarenheter från fittvården, både från patienter och från vårdgivare.
  • Önskemål. Hur vill du att vården ska fungera? Vilket bemötande vill du få när du söker hjälp med din fitthälsa? Vi sätter ihop en önskelista till vården!
  • Tips. Många läsare har hört av sig och önskat en lista med tips på vårdinrättningar där andra läsare har blivit bra bemötta och fått bra hjälp med fittan. Varje möte mellan en patient och vården är självklart unikt och patientens upplevelse beror bland annat på det egna humöret, vårdgivarens humör, personkemin, vilken specifik fråga en söker hjälp för och vårdgivarens kompetens kring just den frågan. Därför vill inte vi ansvara för att hänga ut vårdinrättningar och enskilda anställda som har upplevts som dåliga. Detta innebär inte att vi inte litar på läsarnas erfarenheter, utan på att vi inte vill kränka eller skada enskilda personers rykte och arbetsliv. Däremot vill vi som sagt gärna ta del av positiva tips på ställen där ni har blivit bra bemötta.

Alla dessa tips och bidrag kan mailas till oss på fittforfight@gmail.com. Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s