If you like it then you should put a fitt on it…

Kära Fittinister!
Ni vet hur det är, en ska iväg på studentfest/90-års kalas/dop/allmänt galej och har verkligen ingen aning om vad jubelmottagaren vill ha. Vad passar då bättre än en fitta? Något som kan hänga och dingla och i all sin veckiga tjusighet påminna om liv, njutning och feminism!

Sedan tidigare har jag en urtjusig guldfitta (eftersom jag tycker att guld är den absolut bästa färgen!!) gjord av MalinMagnolia (som kan skräddarsy färg och storlek efter egna preferenser:

magnoliafitta
men även The Clit is The Shit gör finfina smycken och konstverk i allt från diskretare örhängen med tydlig klitta till blodröda mensfittor att hänga på väggen:

theclitistheshit

Och sedan igår har en ny favorit seglat upp på vår kreativa-fitt-förespråkar-himmel: The Vag! Med livmödrar och syltkakor i en salig blandning bjuds det på vaginor så det knakar, passa på!

 

526930_520966731287931_1841594132_n

Och har ni andra tips på kreativa artister, konstnärer, skapare – bring it! Så kanske vi kan sätta samman en gemensam katalog med alla högtider/presentbortgivardagar-tips? Det finns åtminstone en och anna tidning som skulle behöva fräschare tips än att ge lillasystern en epilator i examenspresent…

Annonser

8 thoughts on “If you like it then you should put a fitt on it…

  1. Kära Fittinister! Ni vet hur det är, en ska iväg på studentfest/90-års kalas/dop/allmänt galej och har verkligen ingen aning om vad jubelmottagaren vill ha. Vad passar då bättre än en fitta? Något som kan hänga och dingla och i all sin veckiga tjusighet påminna om liv, njutning och feminism!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s