Bloggutmaning – Fittan i fokus

Den rabiata orakade flatfeministen Fanny och Schmenus bjuder in till en bloggutmaning med temat sex. Det första, helt fantastiska, ämnet som ska avklaras är inget mindre än Fittan i fokus! Fanny förklarar ämnet sådant:

Första ämnet är ”fittan i fokus”. Tanken är att vi ska vrida och vända på det fittan, samhälleligt eller fysiskt, båda delarna eller något helt annat. Om vad som gör en tillfredsställd och hur en upptäckte det, om ens kunskaper om ens fitta eller hur en hanterar den, om sjukdomar och fittvård. Ja, ni fattar.

Fittforfight tycker så klart att detta är ett jättebra och, framför allt, viktigt initiativ. Om en spanar in kommentarerna till det länkade inlägget kan en hitta mer fittnyttig läsning och även få en inblick i hur stort behovet är att prata om fittan. Lust- eller skamfyllt, båda berättelserna får plats och fyller likvärdiga funktioner. Vi hoppas på att så många som möjligt antingen läser eller bidrar själva till denna bloggutmaning. Har du en blogg – blogga om fittan! Om inte – skriv din berättelse som kommentar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s