Fittfestivala!

Helgen är här och det känns förträffligt, men nästa lördag den 26/10 blir det den bästa fittlördagen ever!

Då är det Fittfestival i Malmö och det kan vi bara inte missa. Tänk dig chansen att få snacka fitta en hel dag, med andra som vill det och som vill dela med sig av sina erfarenheter, kunskaper och tips!

Festivalen kommer att uppmärksamma fittan ur tre perspektiv. Den anatomiska, politiska och den lustfyllda! Hela dagen kommer peppa för ett stärkande fitt-självförtroende. Till festivalen kommer bla. Suzann Larsdotter, mensaktivisten Josefin Persdotter, Robert Jacobsson m.fl. Det kommer finnas försäljning av fittleksaker, fittövningar och mycket mycket mer. Skäm bort fittan och kom dit helt enkelt! Det bör kanske framhållas att festivalen inte bara är för dig med egen fitta utan även dig som är intresserad av ämnet (oavsett könsidentitet, bakgrund eller fysiska attribut).

Mer information hittar du här och här.

Fitt for fight ska såklart också dit och vi kommer ha försäljning av lite merchandise och promota för bloggen.Vi har fått några förfrågningar om att dra igång det här med merchandise igen och känner oss jätte glada att det finns intresse. Mer information om det kommer upp på bloggen så snart vi kommit igång ordentligt, festivalen blir alltså vår kick off med fff-prylar!

Det kommer bli en förträfflig dag och jag hoppas att vi ses. Vi sjunger i kapp till låten ”Love your Vagina” (igen) och önskar en trevlig helg!

Annonser

4 thoughts on “Fittfestivala!

  1. Oj spännande – varför finns inte vaginarts med? konstnären finns ju i Malmö och är en av världens främsta fittkonstnärer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s