Vi ska på HBTQ-festival i Göteborg den 23/11

FittForFight ska vara med och hålla workshop på en HBTQ-festival som tar plats på Frilagret i Göteborg den 23/11. Kom och se oss prata fitta!

Så här står det på facebookeventet:
Välkomna till höstens HBTQ-festival, en endagsfestival för queers av alla de slag! Det blir härligt häng, workshops, fest och uppträdanden. Och fantastiska människor förstås, bland andra Nino Mick, Kungs Spuss, Fitt for Fight och sist men inte minst: DU.

Så var det dags för en hel dag fylld med så mycket queert och queers att magen gör volter av lycka! En hel massa folk och organisationer har gått ihop för att anordna denna dag som sker den 23 november på Frilagret.

Det hela börjar kl 15 med distro, workshops, föreläsningar, mingel, uppträdande och häng. En hel massa olika folk, som ni kan se nedan kommer att hålla workshops och därutöver kan ni lära er att dj:a, måla graffitti och göra egna härliga queer distros som tygtryck, smycken, bilder mm.

Schemat är späckat och fortsätter så till ca kl 18.30 då vi roddar om för fest! Hit kommer rapparen Kung Spuss och uppträder, sedan blir det dans och dj:s.

Det kommer bli fittroligt och vi hoppas på att få både träffa läsare och värva ännu oinvigda. Läs mer på facebook-eventet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s