Möjligheter!

Bästa läsare!
Ursäkta mycket dålig uppdatering senaste veckan, föll helt enkelt mellan stolarna så där som det kan ibland. Men! Som fredsgåva bringar jag tre intressanta möjligheter! Ett är att kontakta RFSU och kanske kanske bli en del av deras nya styrelse i Stockholm, ett annat är att bli skolinformatör för RFSL i Stockholm och ett tredje är att hålla ögonen på Transammans som håller på att öppna upp i Västerås och säkert kan öppna upp för givande diskussioner och en skön, ny plattform.
Nu är ju alla de här händelserna på östkusten och väldigt huvudstadcentrerade, så jag får istället sitta vid den andra kusten och önska att ni som har tid och vilja får ut så mycket som bara möjligt av att ta en aktiv del av fittpolitiken och dess olika sidor! (för vad är detta om inte ett ypperligt tillfälle att hjälpa till att pusha Sverige i en sund riktning?)
Samt att vi jättejättegärna tar emot tips och evenemang som har fittnankytning från alla delar av landet! Garanterat händer ju massa spännande, nyskapande och nervkittlande där ute, tipsa oss! Ta bilder! Bjud in oss!

Puss(y)Puss(y)!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s