FATTA!

Ibland måste en får kosta på sig såna där enklare, världsliga nöjen, som att köpa ny väska/tisha/sockar och kanske till och med trosor nu och då..Och vad gör en då gladare än när FATTA-kampanjen även har en webb-shop samt samarbete med t-shirt store med grymma tryck för en angelägen och viktig fråga?! Som den här tygpåsen som måste få smycka min arm:
Bild

För de som inte har stenkoll på kampanjen ännu går den ut på att:

”FATTA är en lösningsfokuserad kampanj för en förändrad syn på sex, våldtäkt, övergrepp och lagstiftning. FATTA är en kampanj sprungen ur en frustration över hur rättssystemet och samhället ser ut idag. FATTA är en kampanj som bygger på över 150 anonyma berättelser om sex som inte skett på deras egna villkor.”

Läs gärna mer på FATTAs egna sida. Att fittbärares utsatta position i allt från vardagliga situationer till våldtäktsmål tas upp och diskuteras är något vi alla vinner på. Att stödja kampen för en samtyckeslag är en av sakerna en kan göra för att för diskussionen framåt snabbare och hårdare. Har ni några andra tankar kring hur en kan bidra?

Annonser

One thought on “FATTA!

  1. Fatta någongång nu då! | fitt for fight

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s