Large Labia Project

Goddagens alla fittastiska läsare!
Jag hoppas att ni liksom vi, börjar se slutet i vintertunneln och nu inser att en kommer få sol/d-vitmin/sommar-hångel/nakenbad/sena-kvälls-äventyr även i år! En av de där grejerna som ju ökar exponentiellt sommartid är just utomhusbad. Med andra. i bikini eller naken. Och det borde ju få vara precis så kravlöst, skönt och roligt som det ultimat är! Men efter att ha hittat på den här sidan efter tips, så känner jag ändå att LÄS! ta åt er! Låt även er Fitta vara del av det där kravlösa och sköna! Tänk så surt att ha slösat bort en hel sommar (eller majoritetet av alla ens somrar?) med att ha ångest och kroppsnoja över sin fina fitta, när en egentligen borde passa på att maxa och ha kul med den!

large labia
Det här projeketet heter Large Labia Project och går ut på att folk får dela med sig av sina upplevelser av att ha stora blygdläppar. Att en känner att de ”ser ut som en penis”, ”sticker ut alldeles för mycket” eller ”ser äckligt ut”. Och hur vi kan backa upp varandra och visa på att fittor ser olika ut och behöver inte se ut som photoshoppade barbiedelar för att duga.

Annonser

6 thoughts on “Large Labia Project

 1. Jag blev lite lätt deprimerad efter att ha läst och tittat på alla bilder. Jag har aldrig brytt mig hur jag ser ut på eller i fittan. Den har gett mig njutning så som jag velat. När jag ser bilderna inser jag ju att jag har stora blygdläppar. Större än många av de på bilden. Det är trist att ännu en del av kvinnokroppen ska reducerar till utseende istället för funktion. Bra att sidan finns. Synd att den behövs. Fittan är fantastisk oavsett form. Embrace the pussy.

 2. Blev också lite ledsen precis som Sandra, inte över bilderna för dom var jättefina, men över hur dåligt självförtroende tjejerna har, någon pratade ju t o m om att operera sig!
  Jag själv har jättestora ”cockerspanielöron” som sticker ut men jag älskar dem, tycker att jag är så känslig just där så aldrig i livet att jag skulle riskera att någon skulle få förändra dem åt något håll!

  Skönt och positivt inlägg annars om nakenbad, något jag älskar! Oftast är det ju tyvärr mer män än kvinnor på de officiella nakenbad som finns. Något vi kanske ska ändra på i sommar! Eller vad säger ni?

  • Ja! Mer nakenbad! Själv tycker jag att kallbadhus är det mysigaste som finns, med kroppar i massa olika former och åldrar, tanter som heter Britta/Gertrud/Ulla-Carin och som praktiskt taget bor där och alltid har bullar och gött tjöt. Så kolla upp var närmsta kallbadhus finns! I Göteborg finns det ett vid saltholmen , men även Malmö och Varberg ha jag för mig ska ha fina.

   • Visst är det skönt, men jag själv gillar mer den fria naturen. Badade själv på Amundön förr apropå Göteborg, men bor inte kvar där längre. Tycket det rådde en skön och avspänd atmosfär då, samt att man kunde välja om man ville vara bland folk eller mer avskilt för sig själv. Fast det är många år sedan nu. Älskade klipporna och havet, en ljum vindbris mot den nakna fittan är det skönaste som finns!

 3. Jävlar vilken snygg fitta! Tror nästan det är första gången jag får se en bild på en fitta som nästan ser ut som min 🙂 Jag hade lite problem med mina utstickande blygdläppar förut, undrade vad killar skulle tycka å sån skit :/ Men! Nu tycker jag att den är snygg som fan riktigt härligt vulgär o in your face på nåt sätt typ att min fitta väljer att ta plats utan att skämmas för det. Så tack för bilden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s