Orige för den feminism och mensintresserade

Vi fick tips på fitt for fights facebooksida av Elin, att  tidiningen Re:public #32 är fyllt av bland annat mensaktivism och feministisk kamp mot våldet mot kvinnor i Zambia.

”Re:publics redaktör Johanna Lagerfors och hennes journalistkollega Johanna Wiman grävde ner sig i det globala motståndet mot det stränga tabu som omgärdar mensen. I det här numret av Re:public ser du kampens olika förutsättningar i världen och konstnärliga uttryckssätt som strävar efter att synliggöra och avdramatisera mensen.”

OCH i samband med feministisk festival i Malmö har tidningen Re:public releasefest för det smäckade numret #32 med fff’s darlingar, Liv Strömqvist, mensaktivisten Josefin Persdotter och Grrrl Collection!

”Kom och fira den globala mensaktivismen med högläsning av opublicerade mensiga serier av Liv Strömqvist, en djupdykning i mensen i populärkulturen med Josefin Persdotter, och med en feministisk balett!!!
I baren serveras mensiga drinkar kvällen till ära och från skivspelaren låter Grrrl Collection blodiga riot-hits forsa.”

Moriska Paviljongen, Spegelsalen kl 21.30-00 fredagen den 13:e juni i Malmö.

 

Det kan inte bli så mycket fetare än så!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s