Tack för era självporträtt!

Hoppas ni alla haft en bra och härlig helg! Här avslutar vi veckan med att publicera de fantastiska självporträtten som ni gjorde åt oss när vi deltog på fittfrukosten under Feministiskt Forum i Göteborg den  7/9 i år.

Under fittfrukosten pratade vi en del om fittans anatomi och tyckte det då passade bra med att efterlysa bilder, självporträtt på era egna fittor. 20 stycken härliga fitt-självporträtt fick vi in, tack för att ni ville dela med er.

Jag blir så glad av dessa bilder, kolla bara!
Fittcollage2Fittcollage4Fittcollage3Fittcollage5Fittcollage1

Annonser

3 thoughts on “Tack för era självporträtt!

 1. Fina bilder, vad duktiga alla är!
  Jag kom att tänka på, vore det omöjligt för er att gå ett steg till och publicera ”fittselfies”, alltså bilder tagna med mobilkamera? Vem vågar…?

  • Hej! Och visst är det kul med de här bilderna vi fått, grymt glada att vi fick ha dem med.
   Fittselfies hade ju varit super skoj, problemet med det är att vi inte är helt säkra på om vi skulle bli anmälda för dem, som stötande tex. Facebook som våra blogginlägg kopplas till är ju VÄLDIGT känsliga för fittinnehåll ( det har vi fått erfara) och vi skulle garanterat bli anmälda där. Men inom kort kommer vi med med i ett annat forum som kanske skulle göra det möjligt!!! Jag gillar idéen, och vi får kolla upp möjligheten. 🙂 kram IdaMarie /genom FFF

   • Vad härligt om det blir av! Det har väl funnits länkar tidigare till andra fittporträtt här, med rader av foton på fittor efter varandra? Varför då inte visa upp våra egna! Men förstår din hållning IdaMarie, Facebook är inte kloka med sin censurdubbelmoral.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s