Fittsmycken – smycka din fitta!

Heeeeej fittysar!!

Hur känner ni inför fittpiercingar? Vissa kanske ryser vid tanken på att göra ett hål i någon del av fittan medan andra tycker att fittpiercingar är jättekul. Personligen gillar jag dem stenhårt, och har också haft en själv. Därför tänker jag att det vore kul att dela med mig av mina erfarenheter men även information kring de vanligaste piercingarna och ge svar på några vanliga frågor jag fått när jag pratat om min lilla piercing.

Om du tycker tanken på en piercing i fittan känns jätteobehaglig kanske du inte ska läsa vidare, eller så utmanar du dig själv! Sedan måste jag också förtydliga att informationen i inlägget är en blandning mellan mina egna erfarenheter och information jag hittar på nätet och är därmed varken en piercingexpert eller en mycket kunnig person, om du har en fittpiercing du har problem med eller mer kvalificerade frågor bör du vända dig till ett proffs! Gör absolut inga piercingar i fittan hemma eller hos någon som har lite erfarenhet, hygien och erfarenhet är mycket viktigt.

Hursom! Två av de vanligare fittpiercingarna är vertikal klitoriskappa och inre blygdläpp:

Vertikal klitoriskappa:

vertikal

Den nog vanligaste piercingen av de två, och även den jag haft. Både visuellt fin men kan även ge ökad känsla när en stimulerar klitoris, hehe. Det går både att ha en ring i eller en böjd stav, som ni ser ovan. Piercinghålet görs högre upp i klitoriskappan och sedan ligger smycket därunder. Om en har en stav så kikar den nedre kulan ut där ollonet sitter.

Är ofta mycket lättläkt och enkel att ha att göra med – min piercare sa att hon aldrig hört ngn ångra att de gjort en. Kul!

Inre blygdläppar:

Även denna både lättskött och ofta lättläkt, då hålen görs i hud med mycket blodcirkulation. Oftast har en ringar i denna piercing, och en kan ha flera ringar i varje blygdläpp.

Vad tyckte jag om detta då? Som jag skrivit ovan hade jag en vertikal piercing i min klitoriskappa. Det var en piercing jag funderat länge på och som med stöttning av några vänner vågade ta. Många har frågat mig om det var obehagligt att pierca mig i fittan, och ja, det är klart att det känns lite speciellt att fläka upp fiffin framför främlingar som en inte ska ligga med. Samtidigt är de mycket vana och har gjort det flera gånger, en kan ju (som med många andra sorters proffs) anta att de sett allt förut. Dessutom var min piercare jättechill och trevlig, vilket gjorde det hela lättare.

Proceduren var som sådan att jag fick lägga mig på en brits med benen särade. Piercaren rengör sedan området och förbereder håltagningen. Sedan förs ett rörliknande redskap upp under klitoriskappan för att ta emot nålen, som kommer utifrån. Sedan sätts (vanligtvis) en stav där nålen stack hål. Ganska enkelt och snabbt! Gjorde det ont då? Mja, klart det kändes. Men det var absolut ingen stor smärta eller något som skulle hindra mig från att göra det igen. Det gick snarare över väldigt snabbt och efteråt kändes det riktigt coolt. Jag hade lite problem med att sätta mig ner på ett bekvämt sätt ett tag efter att jag tog den men det försvann snabbt. Över lag så var den ganska problemfri och rolig! Jag upplevde också att den ökade känsligheten, I’ve had some good fun with this piercing. Top notch helt enkelt!

Vad tänker ni? Är ni sugna på att testa att ta en piericing eller känns det helt omöjligt? Har ni egna erfarenheter av fittpiercings? Kommentera vettja 🙂

Kram och kyss på klittan!

Annonser

2 thoughts on “Fittsmycken – smycka din fitta!

  1. jag funderade starkt på att ta en christina för några år sedan, men har på grund av en autoimmun sjukdom haft väldigt mycket problem med mina piercingar och får nu inte alls på grund av min medicinering utsätta mig för infektionsrisken, så det lär nog inte bli av. snyggt är det hur som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s