Om

Att säga fitta är så mycket viktigare än jag tänkt och trott. Att säga fitta är något politiskt, det är att få ord för min kropp och att aldrig mer skämmas och att kunna njuta för min egen skull och att ta makten och att aldrig någonsin mer osynliggöra en kroppsdel på mig och att veta hur fittor ser ut och hur min fitta ser ut och vad den tycker om och allt det fantastiska som fittan kan göra. Att säga fitta är fan makt.

Följ med till fittans förlovade land!

På vår blogg snackas fitta. Inte framstjärt, inte ”där nere”*. Nu är det slut på trevande rödblossig tafatthet, på famlande efter ett passande ord för det kvinnliga könsorganet. Hur frustrerande är inte de stunder då du slås av hur lite du egentligen vet om fittan? Vi vet exakt hur det känns. Nu fördjupar vi oss i alla aspekter av fittans förlovade land. Som att klitoris är mycket större än en knapp, kvinnors erektion är superviktig vid omslutande sex, och att sexleksaker i billig plast är knepiga att hålla rena. Följ oss i vår jakt på vulvasymboler (hej då fallos, du är uttjatad). Låt Fitt-O stötta dig genom livets orättvisor. Vi snackar om bristande vård av mystiska kvinnosjukdomar, spanar in fittan i konsten och gör vulvagympa med Fittis och Svettis. Kom så gör vi en djupdykning i fittan!

*Om du tycker att det är smarriga begrepp tar vi givetvis inte ifrån dig njutningen att säga dem.

Fitt for fight drivs av en redaktion som består av IdaMarie, Sofia, Tove, Anna-Maria, My, Julia och Kerstin.

Vill du göra ett inlägg på fitt for fight? Skicka ett mail till oss på fittforfight@gmail.com så kan det bli möjligt. Redaktionen godkänner inläggen innan publicering, och vi förbehåller oss rätten att välja vilka inlägg vi vill ha på vår blogg.

({‘})

/Fitt for fight

Annonser

3 tankar om “Om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s