Hejdå!

Det har blivit dags att ta farväl av det fittaktivistiska forumet Fitt For Fight. Efter att ha varit en fantastisk blogg ända sedan maj 2011 startad av ett gäng grymma personer har det blivit dags att låta andra forum ta över spridandet av fittighet.

Ett stort tack till alla er som läst, som skrivit egna inlägg, som kommenterat och tipsat och länkat och varit med på fittpyssel. ❤ ❤ ❤

På de år som gått sedan starten har endometrios äntligen kommit upp på agendan, liksom många andra fittrelaterade ämnen. Många har förstått att kokosolja är fantastiskt för fittor och någon kanske inspirerats till att lära känna sin fitta till utseende, känslighet och lust. Hoppas det i alla fall!

Bloggen kommer ligga kvar här, och vi kan varmt rekommendera att scrolla bakåt bland texterna, så många bra och intressanta och roliga och jobbiga inlägg som skrivits och som fortfarande är relevanta! Om sex, vestibulit, fittfrisyrer, graviditet och förlossning, klimakteriet, mens, flytningar, urinvägsinfektion, fittaktivister, fittordspråk och så vidare i (nästan) all oändlighet!

Även på Instagram kommer kontot ligga kvar för den som vill kika på senaste årets fitt-spaningar bland annat. fitt_for_fight heter vi där.

Och orkar en inte scrolla hela dagen finns ju massa fitt-gotte på Ligga med P3 och på Dodson and Ross (och andra ställen som ni gärna får tipsa om i kommentarsfältet).

Om du vill göra lite aktivism kommer här några tips:

  • Mejla Lena Dunham och berätta att det inte finns någon mödomshinna och att hon borde revidera de avsnitten i sin bok. Passa på att tacka för att hon ändå visat på att kvinnor har rätt till sin sexualitet.
  • Köp en menskopp till dig själv eller en kompis.
  • Bli sexualupplysare för RFSU och ge andra chansen att bli mer normkritiskt och lustfyllt upplysta om sina kroppar och kön tidigare.
  • Berätta om klitoris storlek för en person på en fest/middag.

Ta hand om din fitta! Hejdå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s